FI DE LA PRETEMPORADA

Publicado en por Juan Ramón Mitjans Godino

 

DSC03684EYE OF THE TIGER- SURVIVOR, ESCOLLIDA PER ADRI-

P1020921.JPG

 

S'ha acabat la pretemporada, ja queda lluny el 26 d'agost quan 24 jugadors van començar amb il.lusió la penúltima etapa del futbol base.
S'han jugat un total de 10 partits, tots contra equips de Preferent (meins a la Premier Cup), amb el saldo de 3 victòries, 5 empats i 2 derrotes, amb 18 gols a favor i 14 en contra:
Nando 6 gols, Gamisans 4, Cabrera 2, Adrian 2, Brunet 1, Edgard 1, Pablo 1, Cadalso 1.
 A part de la complexitat de disposar de tants jugadors amb el conseqüent repartiment de minuts, és comprensible la baixada que ha patit l'equip en diversos partits, ja que és molt difícil mantenir el mateix ritme de joc amb els múltiples canvis. S'han vist mitges parts molt bones, (Gramenet, Vilassar, Sant Cugat) i es va donar molt bona imatge contra el Barça. A La Premier Cup es va començar a notar una mica el lògic cansament de la pretemporada i amb un format de joc tan curt era una mica una loteria i així ho demostra el resultat final. (Sense desmerèixer la feina feta pel Gironès)
En conclusió bona perspectives per a la temporada, ja que es compta amb un bon grup de jugadors, un equip tècnic, que se sent còmode jugant a futbol i molt gol.
I què li falta? . Sota el meu punt de vista contundència defensiva a la jugades a pilota parada (els tres gols del Manlleu van ser en aquesta situació) i millorar la transició defensa-atac, detalls esmenables.
Al final 18 jugadors són els que compondran la plantilla, per a alguns curta i per a altres la justa i necessària, però en definitiva la qual el cos tècnic ha cregut oportuna.
Només amb la nota negativa de la lesió d'Adrian Garrido en el primer partit de la pretemporada i ha reaparegut en l'últim, amb la curiositat que es va lesionar marcant un gol i va reaparèixer marcant un altre gol a la primera jugada que va participar.
Comença la lliga, estrenyeu fort els cinturons que aquesta temporada ho passarem molt bé.

Etiquetado en PRETEMPORADA

Para estar informado de los últimos artículos, suscríbase:
Comentar este post